Ieder mens telt


Help ons helpen!

Word donateur.

Toch op vakantie met een smalle beurs...

..... de Vincentiusvereniging kent een caravanproject.

De caravans staan op 11 locaties, verspreid over heel Nederland.

In de periode van april tot en met oktober worden ze beschikbaar gesteld aan gezinnen, die geen middelen hebben om op vakantie te gaan. Zij kunnen daar gedurende één week in verblijven.

De stacaravans hebben een eigen toilet en douche, warm stromend water en zijn geheel ingericht. In een schuurtje staan tuinmeubelen en fietsen, allemaal van eerste klas kwaliteit en goed onderhouden. Ze staan op kindvriendelijke campings met allerlei voorzieningen. Op sommige locaties mogen geen huisdieren meegenomen worden. Enkele caravans zijn niet rolstoeltoegankelijk. In geen enkele caravan mag gerookt worden. Natuurlijk moeten de caravans na het verblijf schoon en zonder schade worden achtergelaten.

De gemiddelde prijs van een stacaravan bedraagt € 115,00 per week per gezin en is inclusief gas, licht en water en toeristenbelasting. Vaak is het ook inclusief toegang tot kinderattracties.

Soms wordt borgsom gevraagd. Indien deze huur door gezinnen niet kan worden opgebracht neemt de Vincentiusvereniging in Gouda het huurbedrag voor zijn rekening. Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden.

Sinds 2013 werkt Vincentius Gouda samen met PCI Gouda in een gezamenlijk caravanproject.

Informatie over de huur van caravans via Vincentius en dit caravanproject kan verkregen worden bij Ton van Huut (06-12411669) of Annemarie Dekker (06-20438013) van de Vincentiusvereniging Gouda. Gezinnen die in aanmerking willen komen voor zo'n vakantie kunnen zich melden of aangemeld worden bij Ton van Huut of Annemarie Dekker.